Telefon: +36 70 660 0318 (csak nyitvatartási időben)
Nyitva: Hétköznap 9-17 óra között.
Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 86.
E-mail: creator@netpic.hu

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15.000 Ft feletti vásárlásnál.

 

FONTOS! A Facebookról, viberről vagy más közösségi oldalról letöltött, átküldött képek nagyon kis méretűek, ezért nem alkalmasak nagyméretű jó minőségű képek legyártására.

Mi is az a vászonkép?

Egy olyan inpozáns termék, melyet bátran ajánlunk mindenkinek az otthona dekorálására.

A vászonkép olyan művészi festővászonra nyomtatott kép, amelyet valamilyen fénykép, grafika vagy reprodukció alapján készítünk. Nyomathordozóként egy felülkezelt, speciális bevonattal ellátott, nyomtatható, 100%-os pamut vagy poliészter anyagból készült vásznat használunk.

A vászonkép egyedi, igényes, valódi értéket képviselő dekorációja lehet otthonoknak, munkahelyeknek és gyorsan elkészíthető.

A jó minőségű vászonkép elkészítéséhez nélkülözhetetlen a jó minőségű fénykép vagy megfelelő felbontású képfájl. Az elkészült vászonkép minősége, mérete nagyban függ a fotó felbontásától, élességétől, valamint attól, milyen fényviszonyok között készült.

A képek méretéből adódóan a vászonképeket nagyformátumú nyomtatóval készítjük. A nyomtatás Ecosolvent, solvent, UV, latex, szublimációs technológiával lehetséges. Ennek eredményeként kiváló színtartósságú, fotóminőségű nyomatok jellemzőek.

A vászonképet fedőkeret nélküli, úgynevezett vakrámára feszítve készítjük. Ez azt jelenti, hogy az oldaléleken 2-4 cm vastagságban továbbfut a kép, így a falra akasztva kiemelkedik annak síkjából, ezzel optikai csalódást okozva, egyedi 3D-s hatást keltve növeli a vászonkép térhatását.

Az oldalélekre futtatás miatt a képet kissé nagyobbra nyomtatjuk, így a szemből látható rész annyival kisebb lesz, amennyi az oldalélekre kerül. Akkor választjuk ezt a lehetőséget, ha a kép oldalsó 3–5 centiméternyi sávja nem hordoz fontos részleteket. Létezik olyan változat is, amikor egy kiválasztott szín kerül az oldalélekre, illetve van olyan fotótechnikai eljárás, amelynek segítségével kitolható a kép széle az oldalélekig (oldaltükrözés).

A vakráma (más néven: ékráma, vakkeret, blindráma) fa alapanyagból készül, művészi festővászon felfeszítésére szolgál, magassága általában 2–4 cm. Ez a kép oldalának faltól való távolságát jelenti. A 2 cm-es vastagság a vékonyabb, kisebb méretű képekhez előnyös, míg a 4 cm-es egy faltól való magasabb távolságot jelent. Ez utóbbi még látványosabbá teszi a nagyméretű képeket. A vászon kiválóan feszíthető. A képeket a hátoldalukon tűzzük. Nagyobb méretű vakrámáknál merevítőt is használunk, azzal stabilizálva a vásznat. BŐVEBBEN...!

Fontos részletek vászonkép rendeléshez:

• egyeztetünk veled gyártás előtt a kép minőségéről, javítjuk ha szükséges, nézőképet küldünk és csak az általad jóváhagyott grafikát gyártjuk le.

• egyedi méretben is elkészítjük a vászonképet felár nélkül. A rendelhető legnagyobb vászonkép 2x4cm keretnél 152x300 centimétert, a 4x4cm keretnél l46x300 centiméter. (lehet például 53x27 cm is a vászonkép)

• házon belül készül minden munkafolyamat a tervezéstől a csomagolásig

Milyen technológiával és milyen alapanyagokra készülnek a vászonképek?

A rendelés folyamatában lehet választani két keretléc vastagság közül. (2x4 cm és 4x4 cm)

Vászon:

Fedrix Artisan 370 g/m2 súlyú természetes fehér színű, félfényes felületű pamut és poliészter szövésű közepesen strukturált vászon. Kimagaslóan nagy színterű, kimondottan ajánlott fotók nyomtatására. kiválóan feszíthető, művészi reprodukciók készítésére is ajánljuk.

Vakráma:

Fenyőfából készül. Három méretben készíti az asztalos műhelyünk. A legnépszerűbb a 2x4 cm-es lécből készült vászonképek. Ebben az esetben a faltól 2 cm távolságra esik a kép felülete. A 4x4 cm-es keretet inkább a nagyobb képekhez ajánljuk kb. 60x40 cm fölötti méretekhez. Ez a keret masszívabb és a faltól jobban elemelkedik így látványosabb a téthatása.

Vászonkép felfeszítése a vakrámára:

A vászonképek felfeszítése vakrámára egyenként, gondos munkával kézzel történik.

Csomagolás:

A vászonképet először stretch fóliába tekerjük, ami biztosítja a vízhatlanságát. Következik a puha habfólia csomagolás, ami védi a vászonképet a sérülésektől

Gyártási - és szállítási idő:

Évközben átlagosan 2-3 nap alatt tudjuk teljesíteni a gyártást. Akciók és karácsony idején ez azért meghosszabodhat.

IGÉNYES OTTHONI DEKORÁCIÓKAT KÉSZÍTÜNK A LEGJOBB ALAPANYAGOKBÓL A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁVAL.

Bármilyen méretben tudunk készíteni vászonképet. A tervezőben azonnal látod a rendelni kívánt kép árát.BŐVEBBEN...!

A LEGBODERNEBB GÉPEKKEL NYOMTATJUK A KÉPEKET.

EPSON SureColor S80610 eco solvent nyomtató

10 Színes nyomtató (CMYK)+szürke+világoscián+világosbíbor+vörös+narancs+fehér

A Japán EPSON nyomtatógyártó pár évvel ezelőtt kezdte el forgalmazni a forradalmian új nyomtatási technológiával kifejlesztett nyomtató családját. Ezzel a kifinomult nyomtatórendszerrel előállíthat akár az egyszerű nyomatoktól kezdve a felső kategóriás poszterekig és dekoranyagokig bármit.

UL GREENGUARD felminősítette az EPSON GS3 UltraChrome eco‐solvent tintát, mely alapján a környetetbarát legmagasabb minőségi besorolást kapta meg!

Ennek értelmében a GS3 UltraChrome tintákkal készült beltéri nyomatok korlátozás nélkül felhasználhatóak.

Ez olyan előnyöket jelent a felhasználók számára melyek lehetőséget biztosítanak számukra a legszigorúbb környezetvédelmi és biztosági feltételeket előíró ügyfelek kiszolgálására is.

Extra színkomponensek

Az EPSON SureColor S80610 es már hivatalosan is rendelkezik a PANTONE akkreditációjával mely tanúsítja, hogy a nyomtató a PANTONE színeket akár 98,2% pontosággal képes lefedni. Ezt úgy éri el, hogy a megszokott nyomdai alapszínek mellet (CMYK) még egyedi direktszíneket is tartalmaz, mint pl. Piros, Narancs, Szürke, Fehér és Ezüstmetál festékek.

 

Elnyert díjjak

A világ első PANTONE tanúsítvánnyal rendelkező oldószeres kültéri nyomtatója.

Jelenleg a világ legszínhelyesebb nyomtatója.BŐVEBBEN...!

MUTOH ValueJet 1638 UH UV nyomtató

4 szín color UV nyomtató (CMYK)+fehér+lakk nyomtatás


Két darab, lépcsőzetesen elrendezett nyomtatófej

LED UV US flexibilis festékek – opcionálisan fehér és lakk nyomtatással

100%-ig környezetbarát UV-festékek megkapták GREENGUARD

minősítést.

Mutoh Intelligens Interwaving nyomtatási technológia (i²) 

Alapanyag vastagságtól függő, automatikus fejmagasság állítás

Hybrid technológia (tekercs- és táblanyomtatás)BŐVEBBEN...!

 

Hogyan készítjük el neked a rendelt vászonképedet?

(Kicsit bővebben, hogy lásd az egész folyamatot)

1. A honlapunkon feltöltöd a kedvenc képedet vagy képeidet. Elküldheted e-mail csatolmányként is őket. Arra vigyázz, hogy a csatolmány össz. mérete ne haladja meg a 25 megabyte méretet, mert akkor lehet, hogy nem érkezik meg. Itt jegyezzük meg, hogy a Facebook vagy más social médián átment képek mérete 200 kilobyte méretű alá csökkenti a rendszer ezért nyomtatásra nem alkalmasak. Valamennyit tudunk javítani rajtuk, de igazán jó minőségű nagyméretű vászonkép nem készíthető belőlük.

2. A kép rendelésekor választhatsz csak vászonnyomatot: Amennyiben otthon szeretnéd esetleg keretre feszíteni, akkor kérjük a számításnál a oldal és hátfalakkal növelt méretet add meg, de ezt mindig egyeztetjük telefonon is)

3. Választhat feszített vászonképet 2x4 cm keretre vagy 4x4 cm keretre. A különbség a két léctípus között az, hogy az egyik 2 cm-ert míg a másik 4 cm-ert emelkedik ki a fal síkjából.

4. Amennyiben nincs képed vagy ötleted ajándékra nézz szét és választhatsz a WEBÁRUHÁZUNKBÓL.!

5. Kérheted a vászonképedet több paneles felosztásban is. Kérjük, hogy a méret megadásakor mindig a befoglaló méretet add meg amibe szeretnéd, hogy az összes panel elférjen. Minden kép egyedi ezért mindig javaslatot teszünk a képek szétbontására az igényeidet figyelembe véve. (pl. nem vágunk ketté soha egy arcot, csak ha Te külön nem kéred)

6. A kapott képeket először ellenőrizzük, hogy a képaránya helyesen van e- megadva. Ha nem akkor jelezzük, és javaslatot teszünk, hogy milyen méret lenne az ideális. Ellenőrizzük továbbá a kép minőségét, hogy a kívánt méretben megfelelő-e a felbontás.

7. Miután, manuálisan ellenőriztük a képeket készítünk belőle egy nézőképet, ahol jelöljük az előoldali képet, amit szemből fogsz látni, valamint az oldal és hátfalat. Az oldal és hátfal lehet tükrözött (ez a legnépszerűbb megoldás) vagy adhatunk neki valamilyen általad kért színárnyalatot, de lehet nyomat nélkül is.

8. Az egyeztetés vagy egyeztetések után nyomtatjuk ki a vászonképet, hogy az olyan legyen amilyennek Te szeretnéd.

9. A kiválasztott méretre legyártjuk hozzá a vakrámát és felfeszítjük a vászonképet.

10. Fóliába csomagoljuk majd védő habfóliába végül hullámkartonba, hogy ne sérüljön szállításkor a rendelt vászonképed.

11. Értesítünk téged, hogy átveheted a vászonképedet az üzletünkben vagy küldünk SMS üzenetet a csomag feladásáról, ami az esetek 95%-ban 1 munkanapon belül megérkezik hozzád.

12. Megérkezik hozzád a vászonkép kibontod és reméljük küldesz nekünk visszajelzést, hogy milyennek találod.

Szállítási tudnivalók

Mi a GLS és az MPL futár cégekkel szállítattunk érdemes átolvasni a méretkorlátokat, mert csak ezeken a méreteken belül tudjuk a termékeket kiszállítatni.BŐVEBBEN...!

AKCIÓK

Szinte egész évben kedveskedünk valamilyen akcióval, kedvezménnyel érdemes a klubkártya menüpontot megnézni. BŐVEBBEN...!

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
JÓ MINŐSÉGŰ VÁSZON
HASZNÁLATRA KÉSZ
BIZTONSÁGOS FIZETÉS