Telefon: +36 30 828 3593 (csak nyitvatartási időben)
Nyitva: Hétköznap 13-17 óra között.
Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 86.
E-mail: creator@netpic.hu

FIX ÁRAS AKCIÓ! CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

 

GYÁRTÁS MENETE

Kép előkészítés

 

Minden kép grafikusok szakértelme alatt megy át. Ellenőrizzük a képarányt, a rendelt mérethez küldött képek felbontását. A fotók fénybeállításait, zajszintjét, más minőségi paramétereit.

Probléma észlelése esetén jelezzük és megoldási javaslatot teszünk az ügyfél számára. Minden képről küldünk nézőképet. 100% nézetben látható a nyomtatási méret minősége.

Csak a jóváhagyott képeket gyártjuk le.

Vászonkép készítés

Keretkészítés

Élmart műszárított fenyőfakeretre feszítjük a vásznat.

Élmarás: A három milliméter mély élmarásnak köszönhetően a vászon csak a keret legszélével érintkezik, így nem nyomódik a keret belső éléhez.

Műszárított fenyőfa: A fa mindig mozog, dolgozik amíg a nedvességtartalma nagy részét el nem veszti. Ez a folyamat természetes úton évek alatt történik csak meg. Műszárításnál a fenyőfa gyorsan eléri a kívánt nedvesség vesztést és így már a későbbiekben nem deformálódik.

 

Vászon

 

Kimondottan nyomtatásra fejlesztett festővásznat használunk. Nyomat színei nagyon élénkek, mérettartása kiváló. Számos művész partnerünk is kedveli, mert jól festhető.

Nyomtatás

EPSON SureColor S80610 eco solvent nyomtató

10 Színes nyomtató (CMYK)
+szürke+világoscián+világosbíbor+vörös+narancs+fehér

A Japán EPSON nyomtatógyártó pár évvel ezelőtt kezdte el forgalmazni a forradalmian új nyomtatási technológiával kifejlesztett nyomtató családját. Ezzel a kifinomult nyomtatórendszerrel előállíthat akár az egyszerű nyomatoktól kezdve a felső kategóriás poszterekig és dekoranyagokig bármit.

UL GREENGUARD felminősítette az EPSON GS3 UltraChrome eco‐solvent tintát, mely alapján a környetetbarát legmagasabb minőségi besorolást kapta meg!

Ennek értelmében a GS3 UltraChrome tintákkal készült beltéri nyomatok korlátozás nélkül felhasználhatóak.

Ez olyan előnyöket jelent a felhasználók számára melyek lehetőséget biztosítanak számukra a legszigorúbb környezetvédelmi és biztosági feltételeket előíró ügyfelek kiszolgálására is.

Extra színkomponensek

Az EPSON SureColor‐S80610‐es már hivatalosan is rendelkezik a PANTONE akkreditációjával mely tanúsítja, hogy a nyomtató a PANTONE színeket akár 98,2% pontosággal képes lefedni. Ezt úgy éri el, hogy a megszokott nyomdai alapszínek mellet (CMYK) még egyedi direktszíneket is tartalmaz, mint pl. Piros, Narancs, Szürke, Fehér és Ezüstmetál festékek.

Elnyert díjjak

A világ első PANTONE tanúsítvánnyal rendelkező oldószeres kültéri nyomtatója.

Jelenleg a világ legszínhelyesebb nyomtatója.

Csomagolás, szállítás

A képeket először rugalmas fóliával tekerjük körbe, majd a puha habfólia következik, amely a puhaságával és rugalmasságával védi a terméket. A végső műveletként, hullámkartonba csomagoljuk, hogy ellenálljon a szállításkor előforduló ütéseknek. A kiszállításokat a GLS és a MPL csomagküldővel végezzük 1 napos határidővel.

   

Árak kiszámolásához használd egyszerűen a kimondottan erre a célra fejlesztett tervezőnket

Kérjük nézz szét a WEBARUHÁZ termékei között. A vászonképek mellett több ezer temék közül válogathatsz, mint pédául a gyönyörű fotótapéták

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
JÓ MINŐSÉGŰ VÁSZON
HASZNÁLATRA KÉSZ
BIZTONSÁGOS FIZETÉS