Telefon: +36 30 828 3593 (csak nyitvatartási időben)
Nyitva: Hétköznap 13-17 óra között.
Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 86.
E-mail: creator@netpic.hu

FIX ÁRAS AKCIÓ! CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

 

HASZNÁLATI FELTÉTELEK

A Netpic szolgáltatásainak igénybe vételével elfogadja, hogy elolvasta, és tudomásul veszi az alábbi feltételeket:

A Netpic és képviselői nem felelnek az Ön által biztosított tartalom jogtisztaságáért.

Ön nem fog felhasználni olyan tartalmat, amely jogellenes, obszcén, fenyegető vagy egyéb módon kifogásolható dolgot tartalmaz vagy ábrázol.

Tudomásul veszi, hogy a Netpicnél megrendelt képekért  minden jogi szabvány, és szabályozás betartásáért Ön a felelős, amely adott esetben a tartalmára is vonatkozik.

A kép tisztasága / felbontása

A feltöltött képeknek legalább 150dpi vagy attól nagyobb felbontásúnak kell lennie., és esetleg többnek kellene lennie. A gyártás előtt cégünk ingyenesen ellenőrzi a felbontási minőséget nyomtatási méretben. Minden esetben gyártás előtt nézőképet küldünk. A tiszta és éles kép nyomtatás biztosítása érdekében az ön felelőssége, hogy ellenőrizze a felbontást a nyomtatott méretben. Csak az Ön által jóváhagyott tervet gyártjuk le.

A kép színe, összetétele, megvilágítása, a szöveg és a vízjelek elhelyezkedése

A Netpic nem vállal felelősséget a kép, a szöveg és a logó összetételéért, színéért, megvilágításáért és a végterméken való elhelyezkedéséért. Ön, mint ügyfél, a felelőssége annak biztosítása, hogy elégedett legyen a fentiekkel. Gyártás előtt több korigálási lehetőséget is biztosítunk.

Minden lehetséges erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelésben szereplő színhűség biztosított legyen. Az Ön képernyője és a kész termék között színváltozások lehetnek. Ön tudomásul veszi, hogy nem tudjuk garantálni, hogy a képernyőjén megjelenő színek pontosan megegyeznek a késztermék színével, a monitorok képernyők különböző színkalibrációja miatt.

Vászon wrap: kép és tükrözés kiválasztása

Az Ön felelőssége a képeik előnézetének ellenőrzése, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kép megfelel-e igényeiknek.Méret és képarány változtatás a tervezés fázisában bármikor kérhető.

Nyomtatási anyagok

Netpic kimondottan magas technológiai szinten lévő gépparkkal kiválló alapanyagokra gyártja a termékeit.

Minden termékünk centiméterben van megadva. A tizedes centiméter méretét fel kell kerekíteni a legközelebbi egész számra.

Megrendelések feldolgozása és kommunikáció

A megrendelés leadása után a rendelő egy automatikus rendelési sorszámot kap. Ha bármilyen kérdés merül fel, kérjük jelezze hogy határidőn belül teljesíthessük a kérését.

Minden megrendelést az ügyfél egyedi igényei szerint kell konfiguráljuk. Kérjük, ellenőrizze az összes lehetőséget és a végső összeget. Az összes ár tartalmazza ÁFA-t.

Netpic nem vállalunk felelősséget, ha problémái merülnek fel az e-mail szolgáltatóval, ami késlelteti a megrendelés feldolgozását.

Megrendelés termékének vagy mennyiségének megváltoztatása

Ön tudomásul veszi, hogy a felelőssége a megrendelés áttekintése és ellenőrzése.

Nem tudjuk megváltoztatni a megrendelt terméket vagy mennyiséget, ha elkészült.

Megrendelés visszavonását kérheti, ha megrendelése még nem lépett be a gyártási szakaszba, ami az Ön grafikai jóváhagyása után közvetlenül történik.

A kézbesítési cím módosítása

Ön tudomásul veszi, hogy kötelessége megrendeléskor a helyes szállítási adatok megadása.

Ha szüksége van a szállítási cím módosításra, akkor kérjük mihamarabb jelezze, hogy módosíthassuk mielőtt szállításra kerül .

Nem tudjuk megváltoztatni a kézbesítési címet, ha a megrendelést a futár cégnek átadtuk. Az ügyfél felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megkapja az eltévesztett címről is a megrendelést vagy újat küld.

A Netpic nem vonható felelősségre, ha az ügyfél a szállítási címről bármilyen fontos információt elhagy, a megrendelés pedig visszakerül a Netpichez. Ha a megrendelést vevői hiba miatt adják vissza nekünk, akkor további 3500 Ft szállítási díjat kell fizetnie a megrendelés újbóli elküldéséhez.

Megrendelés visszavonása

Gyors átfutási idejük miatt nem tudjuk visszavonni a megrendeléseket, miután megérkeztek a gyártási / nyomtatási szakaszba.

Ha a megrendelés visszavonását kéri, mielőtt megrendelése megérkezett a gyártási / nyomtatási szakaszba kérjük mindig írásban tegye a creator@netpic.eu címre.

Szállítási határidők

Egyedi képes megrendeléseink 90% -a 2-3 munkanapon belül kerül kiszállításra. Ezt az időkeretet számos tényező befolyásolhatja:

Késedelmes fizetés vagy fizetés elutasítva

Azok a megrendelések, amelyeket a képprobléma észlelése miatt fenn akadtak, például: alacsony felbontás

Válaszidő az ügyféltől, amikor nagyobb felbontású képet kérünk.

 

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
JÓ MINŐSÉGŰ VÁSZON
HASZNÁLATRA KÉSZ
BIZTONSÁGOS FIZETÉS