Telefon: +36 30 828 3593 (csak nyitvatartási időben)
Nyitva: Hétköznap 13-17 óra között.
Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 86.
E-mail: creator@netpic.hu

FIX ÁRAS AKCIÓ! CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

BIZONSÁGI CSOMAGOLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS

A Netpic.hu oldalról történő rendelés esetén a szállítás és csomagolás összege egységesen 2500 Ft. Személyes átvétel az átvevőponton a 1086 Budapest Dohány u 86 szám alatt lehetséges.

A gyártást követően a termékeket biztonsági csomagolással látjuk el a sérülések elkerülése érdekében.

A kézbesítés 2-6 munkanapot vesz igénybe attól a pillanattól, amikor jóváhagyja a gyártást. Megrendelés feladása után e-mailt küldünk Önnek, amely rendelésii számot ad a gyártás nyomonkövetéséhez.

A szállítást a GLS vagy az MPL futár végzi. A termék érkezéséről telefonos sms értesítést küld a futár cég. Ha az első kézbesítés sikertelen a futár másnap és harmadnap ismét kisérletet tesz a csomag átadására.Ön is kérhet egy önnek megfelelő időpontot a futártól.

Méretkorlátok a futárcégeknél. Rendeléskor kérjük ezt figyelembe venni, mert különben nem tudjuk teljesíteni a szállítást.

GLS méret korlát maximum 200x90 cm

MPL méret korlát maximum a 3 oldal össz mérete nem haladhatja meg a 300 centimétert (pl max. 195x100x5 cm) dés az egyik oldal maximum mérete nem haladhatja meg a 230 centimétert.

Ha helytelen szállítási címet adott meg, kérjük, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, mihelyt tudomást szerez erről. A szállítás elindítása után már nem tudunk a címen változtatni.

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Minden termékünk teljes mértékben 100%-ban garanciális.

Ha további kérdéseid vannak a szállítással vagy a kézbesítéssel kapcsolatban, kérjük, írj nekünk e-mailt a creator@netpic.hu címre, és örömmel válaszolunk.

Kérjük rendeléskor pontos, teljes szállítási adatok adj meg, hogy a futár biztosan megtaláljon kiszállításkor.

Ha szükséges a szállítási cím módosítása, természetesen rendelkezésre állunk, csak akkor tudjuk mi javítani a címet ha megrendelés még nem került feladásra.

Nem tudjuk megváltoztatni a kézbesítési címet, ha a megrendelés elhagyta a üzemünket. Ekkor már csak a rendelő tud a futárcégtől kérni módosítást.

A Netpic nem vonható felelősségre, ha az ügyfél a szállítási címrõl bármilyen fontos információt elhagy, a megrendelés pedig visszakerül a hozzánk. Ha a megrendelést rendelői hiba miatt adják vissza nekünk, akkor további 3500 Ft szállítási díjat kell felszámolnunk a megrendelés újbóli elküldéséhez.

Miután a megrendelést feladtuk, nem vállalunk felelősséget, ha a kézbesítés a futárcég miatt késik.

Netpic nem kínál kompenzációt a harmadik fél (futár cég) esetleges szállítási késése miatt, nem vállal felelősséget a szállítási késedelmek miatt elmulasztott határidőkért vagy üzletért.

Ha a megrendelés szállítás közben elveszik, ellopják vagy megsérül, garantáljuk annak cseréjét.

 

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
JÓ MINŐSÉGŰ VÁSZON
HASZNÁLATRA KÉSZ
BIZTONSÁGOS FIZETÉS