Telefon: +36 30 828 3593 (csak nyitvatartási időben)
Nyitva: Hétköznap 13-17 óra között.
Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 86.
E-mail: creator@netpic.hu

FIX ÁRAS AKCIÓ! CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

 

VÁSZONKÉP

Mi is az a vászonkép?

Egy olyan inpozáns termék, melyet bátran ajánlunk mindenkinek az otthona dekorálására.

A vászonkép olyan művészi festővászonra nyomtatott kép, amelyet valamilyen fénykép, grafika vagy reprodukció alapján készítünk. Nyomathordozóként egy felülkezelt, speciális bevonattal ellátott, nyomtatható, 100%-os pamut vagy poliészter anyagból készült vásznat használunk.

A vászonkép egyedi, igényes, valódi értéket képviselő dekorációja lehet otthonoknak, munkahelyeknek és gyorsan elkészíthető.

A jó minőségű vászonkép elkészítéséhez nélkülözhetetlen a jó minőségű fénykép vagy megfelelő felbontású képfájl. Az elkészült vászonkép minősége, mérete nagyban függ a fotó felbontásától, élességétől, valamint attól, milyen fényviszonyok között készült.

A képek méretéből adódóan a vászonképeket nagyformátumú nyomtatóval készítjük. A nyomtatás Ecosolvent, solvent, UV, latex, szublimációs technológiával lehetséges. Ennek eredményeként kiváló színtartósságú, fotóminőségű nyomatok jellemzőek.

A vászonképet fedőkeret nélküli, úgynevezett vakrámára feszítve készítjük. Ez azt jelenti, hogy az oldaléleken 2-4 cm vastagságban továbbfut a kép, így a falra akasztva kiemelkedik annak síkjából, ezzel optikai csalódást okozva, egyedi 3D-s hatást keltve növeli a vászonkép térhatását.

Az oldalélekre futtatás miatt a képet kissé nagyobbra nyomtatjuk, így a szemből látható rész annyival kisebb lesz, amennyi az oldalélekre kerül. Akkor választjuk ezt a lehetőséget, ha a kép oldalsó 3–5 centiméternyi sávja nem hordoz fontos részleteket. Létezik olyan változat is, amikor egy kiválasztott szín kerül az oldalélekre, illetve van olyan fotótechnikai eljárás, amelynek segítségével kitolható a kép széle az oldalélekig (oldaltükrözés).

A vakráma (más néven: ékráma, vakkeret, blindráma) fa alapanyagból készül, művészi festővászon felfeszítésére szolgál, magassága általában 2–4 cm. Ez a kép oldalának faltól való távolságát jelenti. A 2 cm-es vastagság a vékonyabb, kisebb méretű képekhez előnyös, míg a 4 cm-es egy faltól való magasabb távolságot jelent. Ez utóbbi még látványosabbá teszi a nagyméretű képeket. A vászon kiválóan feszíthető. A képeket a hátoldalukon tűzzük. Nagyobb méretű vakrámáknál merevítőt is használunk, azzal stabilizálva a vásznat. BŐVEBBEN...!

Fontos részletek vászonkép rendeléshez:

• egyeztetünk veled gyártás előtt a kép minőségéről, javítjuk ha szükséges, nézőképet küldünk és csak az általad jóváhagyott grafikát gyártjuk le.

• egyedi méretben is elkészítjük a vászonképet felár nélkül. A rendelhető legnagyobb vászonkép 2x4cm keretnél 152x300 centimétert, a 4x4cm keretnél l46x300 centiméter. (lehet például 53x27 cm is a vászonkép)

• házon belül készül minden munkafolyamat a tervezéstől a csomagolásig

Vászonkép készítés lépésről lépésre.

(Kicsit bővebben, hogy lásd az egész folyamatot)

1. A honlapunkon feltöltöd a kedvenc képedet vagy képeidet. Elküldheted e-mail csatolmányként is őket a creator@netpic.hu címre. Kérjük amennyiben e-mailban küldöd a képeket jelzd benne milyen méretben szeretnéd és egy telefonos elérhetőséget adj meg, hogy tudjunk veled egyeztetni. Arra vigyázz, hogy a csatolmány össz. mérete ne haladja meg a 25 megabyte méretet, mert akkor lehet, hogy nem érkezik meg. Itt jegyezzük meg, hogy a Facebook vagy más social médián átment képek mérete 200 kilobyte méretű alá csökkenti a rendszer ezért nyomtatásra nem alkalmasak. Valamennyit tudunk javítani rajtuk, de igazán jó minőségű nagyméretű vászonkép nem készíthető belőlük.

2. A kép rendelésekor választhatsz csak vászonnyomatot: Amennyiben otthon szeretnéd esetleg keretre feszíteni, akkor kérjük a számításnál az oldal és hátfalakkal növelt méretet add meg, de ezt mindig egyeztetjük telefonon is.

3. Választhatsz feszített vászonképet 2x4 cm keretre vagy 4x4 cm keretre. A különbség a két léctípus között az, hogy az egyik 2 cm-ert míg a másik 4 cm-ert emelkedik ki a fal síkjából.

4. Kérhetsz montázs, szófelhő vagy egyéb kreatív megjelenítést is. Szívesen megszerkesztjük neked. Ezekre a képekre egyedi árakat adunk, mindig az adott feladattól függően.

5. Több paneles felosztásban is kérheted a kedvenc képedet. Kérjük, hogy a méret megadásakor mindig a befoglaló méretet add meg. A befoglaló méret az a terület, amibe szeretnéd, hogy az összes panel elférjen. Minden kép egyedi ezért mindig javaslatot teszünk a képek szétbontására az igényeidet figyelembe véve. (pl. nem vágunk ketté soha egy arcot, csak ha Te külön nem kéred)

6. A kapott képeket először ellenőrizzük, hogy a képaránya helyesen van e- megadva. Ha nem akkor jelezzük, és javaslatot teszünk, hogy milyen méret lenne az ideális. Ellenőrizzük továbbá a kép minőségét, hogy a kívánt méretben megfelelő-e a felbontás.

7. Miután, manuálisan ellenőriztük a képeket készítünk belőle egy nézőképet, ahol jelöljük az előoldali képet, amit szemből fogsz látni, valamint az oldal és hátfalat. Az oldal és hátfal lehet tükrözött (ez a legnépszerűbb megoldás) vagy adhatunk neki valamilyen általad kért színárnyalatot, de lehet nyomat nélkül is kérni.

8. Az egyeztetés vagy egyeztetések után nyomtatjuk ki a vászonképet, hogy az olyan legyen amilyennek Te szeretnéd.

9. A kiválasztott méretre legyártjuk hozzá a vakrámát és felfeszítjük a vászonképet.

10.Fóliába csomagoljuk majd védő habfóliába végül hullámkartonba, hogy ne sérüljön szállításkor a rendelt vászonképed.

11.Értesítünk téged, hogy átveheted a vászonképedet az üzletünkben vagy küldünk SMS üzenetet a csomag feladásáról, ami az esetek 95%-ban 1 munkanapon belül megérkezik hozzád. (A szállítást GLS futárral végeztetjük. Egy-egy nagy méretnél az MPL futárt használnunk a méretkorlátok miatt.)

12.Megérkezik hozzád a vászonkép kibontod és reméljük küldesz nekünk visszajelzést, hogy milyennek találod.

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
JÓ MINŐSÉGŰ VÁSZON
HASZNÁLATRA KÉSZ
BIZTONSÁGOS FIZETÉS