Viles és Öntapadós fotótapéták széles választékban rendelhetőek. XXL méretben is vagy PURO kivitelben, melyel bármekkora falfelületet beteríthet. Egyedi fotótapétákat a Tervező felületünkön rendelehet.

 

 

Akrilüveg képek

Mai divatos otthonok, lakások, irodák elegáns dekorációi lehetnek az akrilüveg képek. Letisztult stílusuk jól illeszkedik a modern életterek világába. A grafikai tervezésüknél figyelembe vették a várható élettereket. Az akril anyag vizuális víztiszta hatása is meghatározza, milyen környezetben “mutat jól” igazán a kép. Ma már egyre több lakberendező keresi és használja az ilyen anyagokból készült dekorációs képeket. Az akrilüvegre nyomtatott kép a színmélységnek köszönhetően vonzza a tekintetet és gyönyörűen néz ki a reprezentatív jellegű helyiségekben. A modern nyomtatási eljárások és a kiváló minőségű festékek alkalmazásának köszönhetően gyönyörűen csillog. Az alkalmazott festékek ellenállnak a napfénynek, hatásuk mély tiszta élettel teli.

Akrilüveg képek igazán előkelő megjelenésükkel nagyban hozzájárulnak az otthonunk tereinek hangulatához. Akril üvegkép jól illik egy modern lakáshoz.

Fotótapéták

Fotótapéták betöltik azt az igényt, ami egy lakás impozáns faldekorálása hívott életre. A tapéták nagyon elegáns hatást keltenek. Számos mindig frissülő design közül válogathatsz. Érdemes vissza vissza nézni a webshopban hiszen állandóan megújul és szebnél szebb termékek kerülnek a kínálatba. A fotótapétákkal egy új modern életteret teremthetsz az otthonodban. Válaszd ki kedvenc képed otthonod falára, és élvezd az új tér nyújtotta kellemes életérzést.

Paravánok

Egy légterek gyors esztétikus térelválasztása design paravánnal. Nagyon jó megoldás kis lakások vagy egy terek tagolására. Csak egy mozdulattal szétnyitható a paraván és máris tökéletes a diszkréció. Mindkét oldalon egyforma grafikával nyomtatott a paraván oldala, így nincs hátsó oldal. A kétoldalon nyomtatott paraván előnye, hogy nincs “csúnya” üres hátfal. A Paravánok impozáns grafikája egy órás vászonképnek is felfogható, mely nagyban hozzájárul az adott tér hangulatához.

Képek kereten

Képek kereten egy modern esztétikus dekoráció, mely nagyban hozzájárul az otthonok, lakások kialakításához. Egy-egy kép több méretben is rendelhető. Magtalálhatóak ahagyományos egyrészes típusok mellet az egyre népszerűbb három és öt paneles kivitelezések is. Ízlésének és az otthona hangulatának megfelelő képeket ajánlunk. Kellemes időtöltést és kényelmes vásárlást kívánunk.