Már több mint tíz éve foglalkozunk képek nyomtatásával gyártásával. Rendelkezünk képzett munkaerővel és magas színvonalú eszközökkel, mint a tervezés mint a gyártási folyamatban.

Tudjuk, milyen fontosak az emlékek a saját alkotások. Ezért vállaljuk a felelősséget azért, hogy ezeket az emlékeket, alkotásokatcsak a legmagasabb minőségű anyagok és nyomtatóberendezések felhasználásával készítjük el.

Egyszerű és élményszerű online tervezőnk megkönnyítik a képek feltöltését a számítógépről és a mobiltelefonról. Ezenkívül néhány kattintással megrendelhelheted kedves emlékeidet, alkotásodat kép formájában.

Semmi sem lehetetlen, és mindig segítünk a megoldás megtalálásában vagy a problémák kiküszöbölésében. Amennyiben kérdésed vagy problémád van, küldj nekünk e-mailt az creator@netpic.hu címre. Munkanapokon 9-től 17-ig Az ezen az időszakon kívül érkező kérdésekre a következő munkanapon tudunk válaszolni.

Prémium anyagokra kedvező áron készítjük el a képed kiválló minőségben! 

Bognár Károly 

Székhely és üzlet: 1074 Magyarország, Budapest, Dohány utca 86.

Gyártás postázás: 3060 Magyarország Pásztó, Hősök utca 11.

Kedvező áron a PRÉMIUM VÁSZONKÉPEKET , FOTÓTAPÉTÁKATKIFESTŐKET  vagy az egyedi alkotók termékeit.

Szeretnél még kedvezményesebben vásárolni? Kérd az aktuális kuponkódunkat! Válogass a  NETPIC WEBARUHÁZ több ezer termékei közül.

Amennyiben egyedi képet szeretnél, a creatorban itt tudod a kedvenc képedet feltölteni és megrendelni.

Vastagabb keretre vagy különlegesebb vászonképet szeretnél (egyedi több részes vászonkép, mini vászonkép, több szögletű vászonkép vagy csak vászonnyomat, akkor a társ oldalunkon a vaszonkepstudio.eu tudod megterveztetni és megrendelni.

Más reklám vagy nyomdaipari termékekhez árkalkulátort a mediabc.hu oldalunkon érsz el. Itt akár egyedi, saját grafikás táblákat vagy roll-up-okat is tudsz rendelni.