Fali képek

Fali képek könnyen felakaszthatóak

A keretes fali kép a mellékelt akasztóval, vagy ha nem szeretnénk vagy nincs rá lehetőségünk, hogy lyukat fúrjunk a falba, rögzítőszalag segítségével is felakasztható, vagy akár felállítható a földön, bútoron, vagy a falnak támasztható. A dizájner hatás garantált!

Fali képek rendelhetőek csak keretben vagy keretben plusz passe-partout-val.

Keret méretei: szélesség 9 mm, vastagság 18 mm.

Rendelhető keretszínek: Fekete, Fehér, Arany

A fali képek üzlethelyiségekben és irodákban is nagyon érdekes és kellemes dekorációt képezhetnek. Kínálatunk minden iroda, üzlethelyiség, étterem, várakozó, szórakozóhely, hotel stb. dekorációjának nagyszerű kiegészítése lehet. Minden modern, divatos találkozóhely falát plakát díszíti. A több mint 1300 grafika közül válogathat több méretben. Nézzen szét és találja meg az Önnek leginkább tetszőt.

Saját készletek előállításának végtelen kombinációja
Néhány fali képből könnyedén saját galériát hozhat létre! Ötvözzön merészen színeket, mintákat, stílusokat és méreteket! A plakátkészletek közös tényezője a motívum, a téma vagy a színvilág lehet. A készlet teljes mértékben saját preferencia alapján is létrehozható.

Dizájner fali képet mindenkinek
Kínálatunkban megtalálhatók többek között retro, növényi motívumokkal ellátott, motivációs, térkép, filmtérkép és számítógépes játékokkal kapcsolatos plakátok, naptárak, gyerekplakátok és sok, sok más.