Telefon: +36 30 828 3593 (csak nyitvatartási időben)
Nyitva: Hétköznap 13-17 óra között.
Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 86.
E-mail: creator@netpic.hu

FIX ÁRAS AKCIÓ! CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

 

PÉNZ VISSZATÉRÍTÉS ÉS TERMÉKCSERE

WEBÁRUHÁZBAN VÁSÁRLÁS ESETÉN:
A webáruházban vásárolt termékek a kézhezvételtől számítva indoklás nélkül 14 napon belül lemondhatóak. A lemondásnak mindig írásban kell megtöténnie. A terméket a vevőnek kell visszaküldenia a 3060 Pásztó Hősök utca 11 szám alá. A visszaküldött terméknek hiánytalannak és sérülésmentesnek kell lennie. A visszatérítés eredményeként semmiféle díjat nem számolunk fel Önnek. A visszatérítést addig visszatartjuk, amíg vissza nem kapjuk az árut és amíg meg nem győződtünk annak sértetlenségéről.


EGYEDI TERMÉKEK RENDELÉSE ESETÉN:
Mivel termékeink nagymértékben személyre szabottak és megrendelésre nyomtattak, csak a következő körülmények között kínálhatunk csere- vagy levásárlási jóváírást:
Gyártási hiba - csere
Az áru elveszett szállítás közben - csere
Szállítási kár - csere (itt kérjük a futárcégtől kapott jegyzőkönyv felvételének a másolatát)
Netpic belső IT-rendszerhiba - levásárlás
Netpic ügyfélszolgálat vagy tervezői hiba - levásárlás
Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati feltételeket, mielőtt visszatérítést igényel, mivel ezek segítenek abban, hogy megkapja azt, amit megrendelt, vagy valójában igényelhet-e cserét vagy visszatérítést.

Nyomataink nagyon ritkán hibásak, gondosan csomagoljuk a szállításhoz, azonban ha gyártás az elvártnál valamivel rosszabbul sikerül, kérjük, írjon nekünk és küldjön egy fényképet egy rövid leírással a problémáról, hogy kitudjuk elemezni és tanulni a hibából.


PÉNZVISSZATÉRÍTÉS
Hibás terméket díjmentesen legyártjuk és újra küldjük. Amennyiben ezt nem igényli a Netpicnél pénzbeli visszatérítést kérhet.


KÁROK KÁRTÉRÍTÉSE
A képek minőségét mindig ellenőrizzük. Kifogásolható felbontású képet csak az ügyfél külön kérésére gyártunk le. Gyártás előtt mindig küldünk nézőképet, csak annak jóváhagyása után kezdjük el a gyártást.
Amiért nem vállalunk felelősséget: Az ügyfél monitorjának, telefonképernyőjének vagy fényképezőgépének a kijelzőjének és a nyomatok színazonosságáért!

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
JÓ MINŐSÉGŰ VÁSZON
HASZNÁLATRA KÉSZ
BIZTONSÁGOS FIZETÉS